SamenLoop voor Hoop Haaglanden 9 juni 2012

Loop de ereronde mee en laat u verwennen

 

In het weekend van 9 en 10 juni 2012 wordt door Flip en Rika Hoffmann - samen met een groep vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding - een SamenLoop voor Hoop georganiseerd in Leidschendam-Voorburg. Een 24-uurs wandelestafette die de voortdurende strijd tegen kanker symboliseert.

Deelname

(Ex-)kankerpatiënten uit onze regio zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze SamenLoop. Door de openingsronde mee te lopen, maar vooral ook door zich te laten verwennen tijdens de verwendag voor survivors. Want deze survivors zijn het levende bewijs dat onderzoek helpt. Met iedere survivor die zich aanmeldt wordt er eerst telefonisch contact opgenomen door de organisatie. Mensen ervaren nog al eens een drempel om mee te doen. Bang om herkenbaar te zijn of tijdens hun ziekte zich survivor te noemen. Deelname is echter geheel vrijblijvend. Want niets moet, alles mag. Maar survivors kunnen een belangrijke boodschap laten zien. Dat kanker niet per se het einde hoeft te betekenen. Zo kunnen ze echt iets bijdragen aan de SamenLoop. 

Verwendag

Er worden vele vrijwilligers ingezet om de survivors eens in het zonnetje te zetten. Voor de SamenLoop begint, krijgen zij en hun eventuele partner een heerlijke lunch aangeboden begeleid door live muziek. Vervolgens mogen zij, onder luide aanmoediging van familie en vrienden de SamenLoop openen met de ereronde. Hierna zullen de verschillende teams het estafettestokje overnemen. In de tent voor de survivors kunnen zij zich laten verwennen en deelnemen aan creatieve bezigheden. Ook hier geldt: alles mag, niets hoeft.

Via het aanmeldingsformulier op de website kunt aangeven dat u belangstelling hebt voor deelname.
Er wordt dan geheel vrijblijvend contact met u opgenomen.

Laat u verwennen en meldt u aan via de website: www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden

Deel deze pagina via: