Inloopavonden voor jonge mensen met of na kanker

Op woensdag  8 februari en 14 maart 2012 kunnen jonge mensen die kanker hebben of hebben gehad elkaar weer ontmoeten tijdens de inloopavond in het THHA. Leeftijdsgenoten tussen de 18 en 35 jaar zijn van 20.00 tot 21.30 uur welkom om met elkaar ervaringen uit te wisselen. 


Leeftijdsgenoten kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar delen hoe zij leven met en na kanker. Onderwerpen van gesprek kunnen zijn: Wat voor effect heeft deze ziekte op je relaties? Hoe ga je om met werk, studie, seksualiteit, een nieuwe liefde, kinderen, een onvervulde kinderwens, een veranderd uiterlijk, heftige gevoelens, je toekomstbeeld, fysieke (late) gevolgen van de ziekte, enzovoort.

Voor jonge mensen die zelf kanker hebben (gehad) kan het welkom zijn te praten en ervaringen uit te wisselen met anderen die je snel begrijpen en met dezelfde dilemma’s zitten. De ziekte en de dikwijls heftige behandelingen hebben namelijk veel gevolgen. Het zorgeloze leven dat iemand voor de ziekte had, komt vaak niet meer terug. Dat is dus anders dan voor leeftijdsgenoten die niet geconfronteerd zijn met kanker.

Deelname aan de inloopavond is kosteloos. 

Aanmelden mag, maar hoeft niet. Wie wil is van harte welkom om binnen te lopen.Toon Hermans Huis Amersfoort, Regentesselaan 39. Zie ook www.thha.nl

Banner Toon Hermans Huis

Deel deze pagina via: