Stichting Zaadbalkanker aanwezig op Oncologiedagen

Op de 30ste Oncologiedagen voor Verpleegkundigen met dit jaar als thema "Altijd onze tijd vooruit" zijn we net als vorig jaar aanwezig met een stand. Onze laatste nieuwsbrieven zijn hier af te halen en we geven graag meer informatie over het werk van onze patiëntenorganisatie. De Oncologiedagne vinden plaat op 27 en 28 oktober in de Reehorst te Ede. 

zaadbalkanker_stand

Nieuw dit jaar is dat we deze delen met 3 andere Patientenorganisaties waar sinds kort mee samenwerken op het gebied van communicatie zijn. 

  • Stichting Contactgroep Prostaatkanker
  • Vereniging Waterloop
  • Stichting Olijf


Stichting Zaadbalkanker roept verpleegkundigen op actie te nemen

Als oncologieverpleegkundige wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van patiëntenzorg. Wij hebben als vier patiëntenorganisaties onze krachten gebundeld en kunnen als ervaringsdeskundigen jou goed informeren over prostaat-, zaadbal-, blaas-, nier- en gynaecologische kanker. Daarvoor hebben we wel jouw gegevens nodig.

Gratis pen tijdens Oncologiedagen 2011

Alleen als je bij ons langskomt tijdens de Oncologiedagen voor verpleegkundigen op 27 en 28 oktober in Ede, en bij onze stand je gegevens invult op een kaart, dan ontvang je een handige Zaklamp-pen (op = op). Heb je geen kaart ontvangen?

Kom dan langs bij onze stand in de Verdifoyer!

verpleegkundigen-tegen-kanker-banner

Deel deze pagina via: