25 dagen in je onderbroek tegen zaadbalkanker

Vanaf vandaag zit Mark - een Canadese zaadbalkanker-overlever - 25 dagen opgesloten in huis, verbonden via internet, met alleen maar een onderbroek aan (gelukkig wel elke dag een schone). Met iedere nieuwe *like* erbij, verdient hij 1 dollar ter ondersteuning van zaadbalkankerbewustzijn in Canada. Het doel is om 25.000 dollar in te zamelen. Een geweldig idee... 

guyathome

Hij  hangt maar wat rond in huis, in zijn onderbroek, een hele maand lang, met vier webcams om hem heen, met als doel om te helpen vechten tegen zaadbalkanker.

Hij heet Mark, aka "The Guy at home in his Underwear." Hij moet 25 dagen binnen blijven en proberen, vooral in zijn vooral zwarte boxershorts, om per dag 1000 dollar in te zamelen voor de Canadian Cancer Society.

Je kunt deze ijshockey-fan uit Toronto online 24 uur per dag, 7 dagen per week bekijken. "Gelukkig hebben ze geen camera's geplaatst in de slaapkamer of badkamer, dus iedereen krijgt niet alles te zien" zegt hij.

Wanneer Mark 25.000 Facebook-vrienden heeft verzameld zal Stanfield's, een herenondergoed-fabrikant, 1 dollar per vriend doneren. Tot dusver gaat het vrij goed voor Mark. Het is dag 1 van zijn 25-dagen uitdaging en hij heeft al 4.802 fans.

Mark, zelf zaadbalkanker-overlever, zit propvol met zaadbal-trivia. "Wist je dat de Azteekse woord voor testikel avocado is? Is niet verbazingwekkend?" Check hem uit en krijg andere "nutty" feiten gedurende de rest van oktober op https://guyathome.com.

UPDATE 13 oktober, 00:25 inmiddels zit Mark over de 25.000 likes heen!!!! Namens het bestuur hebben we hem gefeliciteerd middels de volgende tweet. Een uur geleden verscheen het volgende interview op thestar.com.

Deel deze pagina via: