Toekomst na kanker

Op 16 september 2010 organiseert het MCL in samenwerking met het Integraal Kankercentrum Noord Oost (IKNO) een bijzondere informatiedag rond het thema 'Toekomst na Kanker'.

De dag biedt op een originele, positieve en veelzijdige manier informatie aan iedereen die direct, of indirect met kanker te maken heeft: patiënten, familieleden en professionele zorgverleners. Op een levendige markt met diverse stands kunt u terecht met vragen rond het thema Toekomst na Kanker.

Tijdens de informatiedag wordt op twee thema' s inhoudelijk dieper ingegaan, tijdens aparte voorlichtingsbijeenkomsten. Om 11.00 uur is het onderwerp 'Erfelijkheid en Kanker'. Om 14.00 uur wordt aandacht besteed aan 'Vermoeidheid bij Kanker'.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. Belangstellenden zijn van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen tijdens de informatiemarkt in de winkelstraat of een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen in het auditorium. De informatiemarkt is van 10.00 - 16.00 uur. Voor meer informatie: www.mcl.nl en www.toekomstnakanker.nl

Deel deze pagina via: